Szerző dc.contributor.author | A Pusztai | hu_HU |
Szerző dc.contributor.author | L Schandl | hu_HU |
Szerző dc.contributor.author | G Kiss | hu_HU |
Elérhetőség dátuma dc.date.accessioned | 2017-09-19T21:47:32Z | |
Rendelkezésre állás dátuma dc.date.available | 2017-09-19T21:47:32Z | |
Kiadás dc.date.issued | 2011 | |
Issn dc.identifier.issn | 1785-1181 | hu_HU |
Uri dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12944/945 | |
Nyelv dc.language | en | hu_HU |
Kapcsolati adatok dc.relation.ispartof | TRADECRAFT REVIEW PERIODICAL OF THE SCIENTIFIC BOARD OF MILITARY SECURITY OFFICE 2011:(2) pp. 83-92. (2011) | hu_HU |
Kulcsszó dc.subject | nehézfém | hu_HU |
Kulcsszó dc.subject | alkohol | hu_HU |
Kulcsszó dc.subject | vegyi anyag hatás | hu_HU |
Cím dc.title | The effect of heavy metals, alcohol and chemical substances on porphyrin biosynthesis Historical review,military references | hu_HU |
Típus dc.type | Folyóiratcikk | hu_HU |
Hozzáférés dc.rights.accessRights | nyílt hozzáférésű | hu_HU |
Idegen kiadás dc.description.foreignpublished | Nem | hu_HU |
Publikált dc.description.publicity | Igen | hu_HU |
Kiadó kar dc.publisher.faculty | Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar | hu_HU |
Kiadó intézet dc.publisher.institution | Hadtudományi Doktori Iskola | hu_HU |
Tudományág dc.subject.discipline | orvostudományok | hu_HU |
Tudományterület dc.subject.sciencebranch | biológiai tudományok | hu_HU |
A tételhez tartozó fájlok
Fájlok | Méret | Formátum | Megtekintés |
---|---|---|---|
2011_2_spec.pdf | n/a | / | Megnyitás |