A tétel áttekintő adatai

Szerző
dc.contributor.author
Horváth Lívia
Elérhetőség dátuma
dc.date.accessioned
2023-09-27T08:09:27Z
Rendelkezésre állás dátuma
dc.date.available
2023-09-27T08:09:27Z
Kiadás
dc.date.issued
2023hu_HU
Uri
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/20.500.12944/20931
Nyelv
dc.language
huhu_HU
Cím
dc.title
A Magyar Honvédség által alkalmazott és fogyasztott élelmiszer és ivóvíz élettani hatásai, azok vizsgálata, különös tekintettel a táplálkozás és a mikroflóra jelentőségérehu_HU
Cím változat
dc.title.alternative
Physiological effects of food and drinking water used and consumed by the Hungarian Armed Forces, the investigation of these effects with particular regard to the importance of nutrition and microflorahu_HU
Típus
dc.type
disszertációhu_HU
Hozzáférés
dc.rights.accessRights
nyílt hozzáférésűhu_HU

dc.contributor.supervisor
Berek Tamás

dc.contributor.supervisor
Svéd László
Doi azonosító
dc.identifier.doi
10.17625/NKE.2023.033
Tudományág
dc.subject.discipline
Műszaki tudományokhu_HU
Tudományterület
dc.subject.sciencebranch
Műszaki tudományok/Katonai műszaki tudományokhu_HU
Elfogadás
dc.date.accepted
2023
Védés állapota
dc.description.acceptStatus
Jövőbeli vagy nemrég lezajlott védéshu_HU
Terjedelem
dc.format.page
198 p.hu_HU
Besorolás
dc.type.genre
phdhu_HU
Kulcsszó
dc.subject.hu
Magyar Honvédséghu_HU
Kulcsszó
dc.subject.hu
élelmiszerhu_HU
Kulcsszó
dc.subject.hu
ivóvízhu_HU
Kulcsszó
dc.subject.hu
élettani hatáshu_HU
Kulcsszó
dc.subject.hu
táplálkozáshu_HU
Kulcsszó
dc.subject.hu
mikroflórahu_HU
Kulcsszó
dc.subject.hu
Hungarian Armed Forceshu_HU
Kulcsszó
dc.subject.hu
foodhu_HU
Kulcsszó
dc.subject.hu
drinking waterhu_HU
Kulcsszó
dc.subject.hu
physiological effecthu_HU
Kulcsszó
dc.subject.hu
nutritionhu_HU
Kulcsszó
dc.subject.hu
microflorahu_HU
Típus
dc.type.type
disszertációhu_HU
Szerző szervezeti egysége
dc.contributor.institution
Katonai Műszaki Doktori Iskolahu_HU
Kar
dc.contributor.faculty
NKE Hadtudományi és Honvédtisztképző Karhu_HU


A tételhez tartozó fájlok

A Magyar Honvédség által alkalmazott és fogyasztott élelmiszer és ivóvíz élettani hatásai, azok vizsgálata, különös tekintettel a táplálkozás és a mikroflóra jelentőségére
A Magyar Honvédség által alkalmazott és fogyasztott élelmiszer és ivóvíz élettani hatásai, azok vizsgálata, különös tekintettel a táplálkozás és a mikroflóra jelentőségére
A Magyar Honvédség által alkalmazott és fogyasztott élelmiszer és ivóvíz élettani hatásai, azok vizsgálata, különös tekintettel a táplálkozás és a mikroflóra jelentőségére
 
 

Ez a tétel a következő gyűjteményekben található meg

A tétel áttekintő adatai

Tallózás a gyűjteményekben

Kategóriák és gyűjtemények
Megjelenés dátuma
Szerző
Cím
Tárgyszó
Feltöltés dátuma
Közszolgálati Online LexikonMagyary ArchívumLudovika Gyűjtemény