A tétel áttekintő adatai

Szerző
dc.contributor.author
Molnár R.
Szerző
dc.contributor.author
Molnár J.
Szerző
dc.contributor.author
Beke D.
Szerző
dc.contributor.author
Papp B.
Szerző
dc.contributor.author
Kuti R.
Elérhetőség dátuma
dc.date.accessioned
2023-03-23T09:09:32Z
Rendelkezésre állás dátuma
dc.date.available
2023-03-23T09:09:32Z
Kiadás
dc.date.issued
2020
Uri
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/20.500.12944/20283
Nyelv
dc.language
enhu_HU
Kulcsszó
dc.subject
drinking water
Kulcsszó
dc.subject
biological hazard
Kulcsszó
dc.subject
water storage
Kulcsszó
dc.subject
bottled mineral water
Cím
dc.title
Shelf life of bottled water – field conditions in Hungary
Típus
dc.type
folyóiratcikk
Változtatás dátuma
dc.date.updated
2023-03-22T11:21:27Z
Változat
dc.description.version
postprint
Hozzáférés
dc.rights.accessRights
nyílt hozzáférésű

dc.description.notes
A publikáció a Nemzeti Közszolgálati Egyetem 2020. évi Tématerületi Kiválóság Program keretében, a Fenntartható biztonság és társadalmi környezet elnevezésű projekt támogatásával valósult meg, az Innovációs és Technológiai Minisztérium Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból nyújtott támogatásával, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által kibocsátott támogatói okirat alapján.
Tudományág
dc.subject.discipline
Műszaki tudományok
Tudományterület
dc.subject.sciencebranch
Műszaki tudományok/Bio-, Környezet- és vegyészmérnöki tudományok
Mtmt azonosító
dc.identifier.mtmt
31784628
Folyóirat
dc.identifier.journalTitle
Journal of Food and Nutrition Research (Slovakia)
Évfolyam
dc.identifier.journalVolume
59
Füzetszám
dc.identifier.journalIssueNumber
4
Terjedelem
dc.format.page
361-366
Wos azonosító
dc.identifier.wos
000598405900009
Scopus azonosító
dc.identifier.scopus
85097660667
Folyóiratcím rövidítve
dc.identifier.journalAbbreviatedTitle
J Food Nutrit Res (Slovakia)
Kiadás éve
dc.description.issuedate
2020
Szerző intézménye
dc.contributor.department
Élelmiszertudományi Tanszék
Szerző intézménye
dc.contributor.department
Wittmann Antal Növény- Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola
Szerző intézménye
dc.contributor.department
Katonai Műszaki Doktori Iskola
Szerző intézménye
dc.contributor.department
Széchenyi István Egyetem
Szerző intézménye
dc.contributor.department
Biológiai Rendszerek és Élelmiszeripari Műszaki Tanszék
Szerző intézménye
dc.contributor.department
Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar
Szerző intézménye
dc.contributor.department
Növénytudományi Tanszék
Szerző intézménye
dc.contributor.department
Rendészettudományi Doktori Iskola
Szerző intézménye
dc.contributor.department
Mechatronika és Gépszerkezettan Tanszék


A tételhez tartozó fájlok

Shelf life of bottled water – field conditions in Hungary
 
 

Ez a tétel a következő gyűjteményekben található meg

A tétel áttekintő adatai

Tallózás a gyűjteményekben

Kategóriák és gyűjtemények
Megjelenés dátuma
Szerző
Cím
Tárgyszó
Feltöltés dátuma
Közszolgálati Online LexikonMagyary ArchívumLudovika Gyűjtemény