Szerző dc.contributor.author | Molnár R. | |
Szerző dc.contributor.author | Molnár J. | |
Szerző dc.contributor.author | Beke D. | |
Szerző dc.contributor.author | Papp B. | |
Szerző dc.contributor.author | Kuti R. | |
Elérhetőség dátuma dc.date.accessioned | 2023-03-23T09:09:32Z | |
Rendelkezésre állás dátuma dc.date.available | 2023-03-23T09:09:32Z | |
Kiadás dc.date.issued | 2020 | |
Uri dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12944/20283 | |
Nyelv dc.language | en | hu_HU |
Kulcsszó dc.subject | drinking water | |
Kulcsszó dc.subject | biological hazard | |
Kulcsszó dc.subject | water storage | |
Kulcsszó dc.subject | bottled mineral water | |
Cím dc.title | Shelf life of bottled water – field conditions in Hungary | |
Típus dc.type | folyóiratcikk | |
Változtatás dátuma dc.date.updated | 2023-03-22T11:21:27Z | |
Változat dc.description.version | postprint | |
Hozzáférés dc.rights.accessRights | nyílt hozzáférésű | |
dc.description.notes | A publikáció a Nemzeti Közszolgálati Egyetem 2020. évi Tématerületi Kiválóság Program keretében, a Fenntartható biztonság és társadalmi környezet elnevezésű projekt támogatásával valósult meg, az Innovációs és Technológiai Minisztérium Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból nyújtott támogatásával, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által kibocsátott támogatói okirat alapján. | |
Tudományág dc.subject.discipline | Műszaki tudományok | |
Tudományterület dc.subject.sciencebranch | Műszaki tudományok/Bio-, Környezet- és vegyészmérnöki tudományok | |
Mtmt azonosító dc.identifier.mtmt | 31784628 | |
Folyóirat dc.identifier.journalTitle | Journal of Food and Nutrition Research (Slovakia) | |
Évfolyam dc.identifier.journalVolume | 59 | |
Füzetszám dc.identifier.journalIssueNumber | 4 | |
Terjedelem dc.format.page | 361-366 | |
Wos azonosító dc.identifier.wos | 000598405900009 | |
Scopus azonosító dc.identifier.scopus | 85097660667 | |
Folyóiratcím rövidítve dc.identifier.journalAbbreviatedTitle | J Food Nutrit Res (Slovakia) | |
Kiadás éve dc.description.issuedate | 2020 | |
Szerző intézménye dc.contributor.department | Élelmiszertudományi Tanszék | |
Szerző intézménye dc.contributor.department | Wittmann Antal Növény- Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola | |
Szerző intézménye dc.contributor.department | Katonai Műszaki Doktori Iskola | |
Szerző intézménye dc.contributor.department | Széchenyi István Egyetem | |
Szerző intézménye dc.contributor.department | Biológiai Rendszerek és Élelmiszeripari Műszaki Tanszék | |
Szerző intézménye dc.contributor.department | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar | |
Szerző intézménye dc.contributor.department | Növénytudományi Tanszék | |
Szerző intézménye dc.contributor.department | Rendészettudományi Doktori Iskola | |
Szerző intézménye dc.contributor.department | Mechatronika és Gépszerkezettan Tanszék |