Szakdolgozatok hozzáférése
.
• Szakdolgozatok (ÁJK, BTK, GTI, PPK, TÓK, TTK): A szerző engedélye nélkül nem hozzáférhető.
• Szakdolgozatok (BGGYK, TáTK): kérjük a Dokumentum példánykérés űrlap kitöltésével jelezze, hogy szüksége van a dokumentumra. A Kari Könyvtár kivizsgálja az igényét.
• Szakdolgozatok (IK): A szakdolgozat mellett található „ELTE” felirat NKE IP tartományt jelent, az eduID távoli hozzáférést támogató szolgáltatásaival (Stunnel, VPN) otthonról is hozzáférhető. A nem hozzáférhető felirat esetében a dokumentumok a szerző engedélye nélkül nem hozzáférhető.
A kéziratos szakdolgozatok csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók.
.
Az Oktatási anyagok (Egyéb egységek) tartalmaihoz való hozzáférés
.
Ebben a gyűjteményben a lezárt dokumentumok a Speciális Hallgatói Ügyeket Támogató Irodánál (SHÜTI) regisztrált felhasználók számára elérhetők. A SHÜTI a fogyatékossággal élő hallgatók megsegítése céljából tankönyveket adaptál. A tananyag akadálymentes, adaptált változata az arra jogosult (a fogyatékosügyi koordinátoroknál regisztrált) hallgatók számára érhető el. További információk az Irodáról, illetve az adaptált tartalmakról való hozzáférésről, hozzáférés kéréséről ezen az oldalon tájékozódhat.
.
További hozzáférések
.
• A dokumentum mellett található „ELTE” felirat NKE IP tartományt jelent, az eduID távoli hozzáférést támogató szolgáltatásaival (Stunnel, VPN) otthonról is hozzáférhető.
• A Speciális Hallgatói Ügyeket Támogató Irodánál (SHÜTI) regisztrált felhasználók, illetve egyes gyűjteményeknél az EKSZ könyvtárosai felhasználói Bejelentkezés után megtekinthetik a dokumentumot.

.
Az alábbi Dokumentum példánykérés űrlap kitöltésével kérhet a Könyvtártól egy példányt a választott tételből. Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét, illetve röviden indokolja a kérést.
Köszönjük!

A magyar szénhidrogéniparban előfordult katasztrófák, azok tanulságai és a megelőzés módozatai 1. rész

A dokumentum erre az e-mail címre lesz elküldve.

Tallózás a gyűjteményekben

Kategóriák és gyűjtemények
Megjelenés dátuma
Szerző
Cím
Tárgyszó
Feltöltés dátuma
Közszolgálati Online LexikonMagyary ArchívumLudovika Gyűjtemény